ویژگی های ظاهری نژاد آریایی

نژاد شناسی را با نژاد پرستی اشتباه نگیریم

ویژگی های ظاهری نژاد آریایی

نژاد شناسی را با نژاد پرستی اشتباه نگیریم

--


آیا آریایی های اصیل موهای طلایی
======================================

و چشمان سبز دارند


متاسفانه به مردم ایران اینطور القا شده است که اریایی های اصیل دارای چشمانی رنگی و موهای طلایی میباشند و یا ایرانیان در دوران باستان درارای خصوصیات ظاهری شبیه مردم المان بوده اند که پس از ورود اعراب و ترک به فلات ایران شکل ظاهری امروزی را گرفتند پس ایرانیان را نباید از نژاد خالص اریایی دانست من در این نوشته سعی کردم که علت اصلی رنگین چشم و  موطلایی بودن مردم اروپای شمالی را شرح دهم و ثابت کنم که این صفات ظاهری هیچ ربطی به اریایی بودن یا نبودن ندارد به مطالب زیر توجه کنید

-در شمال اروپا به خاطر روزهای کم آفتابی میزان ویتامین دی که به پوست انسان می‌رسد کم است و پیش از آغاز کشاورزی در این مناطق، بیشتر تغدیه مردمان این نواحی گوشت دام و ماهی بود و ویتامین دی موجود در گوشت و ماهی کمبود این ویتامین در آفتاب شمالی را جبران می‌کرد و پوست مردم هم‌چنان تیره بود.

پس از آغاز کشاورزی، مقدار مصرف غلات در اروپا زیاد شد و کم شدن مصرف گوشت و ماهی به این معنا بود که انسان‌ها در این قاره به مرور با کمبود ویتامین دی مواجه شدند. بدن ساکنان این نواحی برای جبران این امر به مرور ملانین کمتری تولید کرد و پوست و رنگ مو و رنگ چشم انهارا کم رنگ تر کرد تا بدین وسیله به سنتز ویتامین دی دریافتی از خورشید کمک کند بنابر این چند هزار سال پس از سکونت انسان در شمال اروپا به مرور پوست این ساکنان از تیره به سفید و رنگ چشم و پوست انها از مشکی و قهوه ای تغییر کرد.البته در جنوب اروپا مخصوصا کشور هایی نظیر ایتالیا و یونان به علت ساحلی بودن این کشور ها و مصرف زیاد غذاهای دریایی و زاویه بهتر تابش خورشید رنگ چشم و مو و پوستی تیره تر از مردمی اروپای شمالی نظیر المان دارند.مردم ایران به علت نزدیک بودن به خط استوا نیز مانند مردم ایتالیا و یونان دارای مو ها و چشمانی تیره تر شده اند.

همچنین علت این‌که رنگ موهای مردم زردپوست نواحی شمالی ازجمله اسکیموها هم‌چنان سیاه مانده‌است میزان مصرف بالای ماهی در غذای این مردمان است.البته هیتلر و حزب نازی نظریه هایی را مطرح کردند که در جهان باعث باور های غلطی در بین مردم بخصوص ایرانیان شده است که فقط نزاد بور و زاغ نزاد خالص اریاییست و بقیه دست خورده اند


 

تصویر زیر یک نقشه از رنگ پوست انسانهای دنیا را نشان می دهد مشاهده می‌کنید که بومیان شمال اروپا دارای پوستی روشن هستند.


رنگ پوست اروپای شمالی


 همچنین در زیر یک نقشه از UV خورشید (اشعه ماوراء بنفش) در سطح زمین که توسط ماهواره ثبت شده را مشاهده می‌کنید. این نقشه مطابق با نقشه رنگ پوست است

رنگ پوست


اگر شما نزدیک به خط استوا باشید، پوست شما تیره تر است. دلیل این است که پوست انسان به نور خورشید فوق العاده حساس است.اشعه UV وقتی به صورت مستقیم به پوست می‌تابد، ویتامین D تولید می کند از سوی دیگر، نفوذ خیلی کمی از UV از پوست موجب کمبود ویتامین D می‌شود.و به این ترتیب، انسان بسیار سریع خود را با UV خورشید وفق می‌دهد. گروه های ماقبل تاریخ که به سمت خط استوا مهاجرت کردند پوست تیره تر و گروه هایی که به مناطق دور از خط استوا مهاجرت کردند دارای پوستی روشن‌تر هستند اما علت روشن بودن پوست و مو و چشم مردم شمال اروپا  در کنار زاویه تابش نور مایل می تواند  چیزهای دیگری نیز باشد


ظهور کشاورزی و تاثیر آن بر رنگ پوست


در کشورهای اطراف دریای بالتیک کمبود رنگ دانه تنها به پوست مربوط نمی‌شود. در نقشه زیر فراوانی نقشه رنگ موی روشن در اروپا را مشاهده می‌کنید. رنگدانه ملانین نیز چون پوست بر مو نیز اثر می‌گذارد. موی بور اهالی بزرگسال این منطقه منحصر به فرد است. در سراسر جهان کودکان زیادی دارای موی بور هستند، اما موی آنها در دوران بلوغ تیره می‌شود.

البته تنها رنگ پوست و موی ساکنان این منطقه متمایز نیست. در زیر یک نقشه از رنگ چشم اروپاییان را مشاهده می‌کنید. چشم های ساکنان شمال اروپا نیز روش مانند رنگ مو و رنگ پوست‌شان روشن‌تر است. بزرگسالان با چشم های آبی، بومی این منطقه منحصر به فرد است.


رنگ مو بور



برای پیدا کردن  علت دوم کاهش رنگ دانه در پوست اروپاییان  باید ببینیم که این تمایز از چه زمانی بوجود آمده است؟ از چه زمانی ساکنان شمال اروپا رنگ‌دانه های خود را از دست داده اند؟


چشمان آبی

۱۶ هزار سال پیش منطقه بالتیک پوشیده از یخ بود و کسی در آنجا زندگی نمی‌کرد. از ۱۳ هزار سال پیش شما نقاشی های روی دیوار غارها را می‌بینید که شکارچیان هم‌رنگ با گوزن‌ها هستند و منبع اصلی تغذیه انان شکار بوده است پس احتمالا این رخداد پس از ۱۳هزار سال پیش اتفاق افتاده است. همینطور ما مجسمه های مصر از ۲۶۰۰ سال قبل از میلاد را می‌بینیم که در آن شاهزاده “راهتپ” به رنگ قهوه ای هست و همسرش “نفرت” به رنگ صورتی.

با بررسی شواهدی که در اختیار داریم به این نتیجه می‌رسیم که تغییر رنگ پوست آدم ها در بازه زمانی ۱۳ هزار سال پیش تا ۴.۶ هزار سال پیش اتفاق افتاده است.

اتفاق مهمی که در این مدت روی داده است، اختراع و پیشرفت کشاورزی است. پس از ۱۰ هزار سال پیش که آدمیان همه به شکار می‌پرداختند، به کشاورزی روی آوردند. به عبت مهاجرت آریایی ها به اروپا کشاورزی به اروپا راه یافت و تقریبا به طور همزمان آدم ها در چهار نقطه از زمین کاشت غلات متفاوت را ابداع کردند


خوردن غلات و ارتباط ان با رنگ پوست

 

حتی در تاریکی نیز انسان می‌تواند با خوردن گوشت و ماهی ویتامین D دریافت کند. در غیر این صورت نمی‌توان در قطب شمال سکونت کرد. در جدول زیر میزان ویتامین D غذاهای مختلف را مشاهده می‌کنید. تمام گوشت‌ها ویتامین D دارند. ماهی دارای مقدار بسیار بالای ویتامین D است. اما غلات ویتامین D ندارند.


ویتامین د


افرادی که غلات مصرف می‌کنند، از راه غذا ویتامین D دریافت نمی‌کنند، آنها بایستی آن را از نور خورشید دریافت کنند.این معمولا بهتر توجیه می‌کند. زیرا دانه ها در مناطق گرم و با نور زیاد خورشید خوب رشد می‌کنند. این یعنی تنها در عرض های جغرافیایی با گرمای شدید آفتاب. در عرضهای جغرافیایی پایین، دانه ها نمی‌توانند خوب رشد کنند. تنها یک نقطه در کره زمین وجود دارد که با وجود قرار گرفتن در زیر قطب شمال و با نور کم، در آنجا دانه خوب رشد می‌کند.در آنجا آبهای گرم جریان خلیج به ساحل می‌آیند. بالتیک تنها محل بر روی زمین است که در آن باوجود نور کم خورشید، جریانهای گرم اقیانوسی به اندازه کافی برای رشد دانه مناسب است.ساکنان اروپای شمالی در حدود ۶ هزار سال پیش که به مصرف غلات روی آوردند، آنها به طور ناگهانی با ویتامین D ناکافی برای زنده ماندن روبرو شدند. آنها عمدتا خوردن گوشت و ماهی را متوقف کردند. و در نتیجه رنگ‌دانه های آنها بسیار کاهش یافت.


سخن پایانی

علارغم اینکه نژاد اریایی پتانسیل موهای روشن و چشمان رنگی را دارد و در شرایط محیطی و تغذیه بهتر به این خصوصیات گرایش پیدا می کند اما هیچ دلیلی وجود ندارد که بگوییم مردم اروپای شمالی خالص تر از ایرانیان هستند


ادرس منبع
iranata.com/2012/12/why-are-europeans-white.html

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد